Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Salad with oranges

Ingredients for 4 people:

  • 4 oranges
  • 1 onion
  • 1 shallot
  • 4 tablespoons of extra virgin olive oil
  • some mint leaves
  • olives to taste
  • salt
  • chilli

 

Preparazione:

Wash and dry the oranges, cut into thin slices and arrange on 4 individual plates as a base.

Finely chop onion and shallot them, pitted olives and chop them also, sprinkle with chopped oranges obtained, salt and pepper, drizzle with extra virgin olive oil and decorated with mint leaves.

The’insalata can be enriched by adding chopped anchovy fillets, if you like this release, do not add salt.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi