Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Pina Colada cocktail

Ingredients for 1 person:

  • 5 / 10 Pineapple
  • 1 slice of fresh pineapple
  • 2 / 10 coconut milk
  • 3 / 10 white rum
  • 2 maraschino cherries

Preparazione:

Obtained from the slice of pineapple 1 clove that you keep aside to decorate the glass, removed from the remaining zest and cut into cubes, pour in the glass of the blender the chopped pineapple cubes, pineapple juice and coconut milk, add 5 or 6 ice cubes and blend at top speed.

Pour the Pina Colada without filtering it in a glass decorated with a slice of pineapple and cherries, add a straw and serve.

It ‘a very popular drink, to give you a Caribbean twist drained pineapple in a serving of meat, you can use pureed fruit instead of juice.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi