Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Centrifuged carrot

Ingredients for 2 persons:

  • 2 carrots
  • 2 apples

 

Preparazione:

Washed and peeled carrots and apples, cut into pieces, put them in the centrifuge, control everything and collect the juice in 2 cups, drink it immediately.

This drink is a source of beta carotene, stimulates the immune system and helps to purify the skin, it only takes one associated with the apple in order to enhance the antioxidant action.

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi