Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Sushi and sashimi allies of the heart

Japanese food is very balanced and low in fat, sushi is a dish based on rice and fish, raw fish sashimi only. They are rich in Omega 3, protein and iodine, very useful to stimulate the metabolism, rebalance your thyroid function, protect against cardiovascular disease and lower triglycerides and cholesterol. Combined with the soya sauce and wasabi, which is a reduced root into a paste, spicy, fat-burning action of these preparations is greatly increased east.

 


This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi