Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Candied pears

Ingredients for 4 people:

  • 2 pears Abbot
  • ½ kg of sugar
  • ½ l of water
  • 1 hg sugar zephyr

 

Preparazione:

Bring to a boil a large pot with water and sugar in the meantime, wash the pears, dry them, place them on a cutting board and cut into thin slices while the rind, when the mixture of sugar and water begins to boil, lower the heat and dip the slices of pear in water for about 30 seconds and place them on a plate dusted with sugar Zephyr; completed this sprinkle of sugar further Zephyr; Cover the plate with a kitchen towel and let rest at least one day at room temperature. The end result will be delicious candied pears with which you can accompany a tea, coffee or a digestif.

 

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi