Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Ice Cream Cookie

Ingredients for 4 people:

  • 4 pots of natural yogurt
  • 8 biscuits
  • 3 tablespoons of honey
  • 100 grams of sugar zephyr
  • 50 grams of dark chocolate

 

Preparazione:

Crumble the biscuits into a bowl with honey and a Goccino of water, roll out the dough on a pastry board, the rectangles formed by 8 cm by 4 cm, and put in refrigerator for 30 minutes. Whisk the yogurt with sugar and grated chocolate. Pour the mixture over biscuits soaked, cover them with other biscuits and place them in the freezer for at least 2 hours.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi