Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Centrifuged zucchini

Ingredients for 2 persons:

  • 2 zucchini
  • 2 cm ginger
  • 2 sprigs of parsley

 

Preparazione:

Peel ginger and chop it, wash, zucchini, Check this box, and cut to pieces; rinsed parsley, add all the ingredients in the centrifuge, control everything and collect the juice in two cups, drink immediately.

This centrifuge is rich in potassium and folate anti draining emotional eating, zucchini, parsley and ginger together potentiate the diuretic action.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi