Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Fillet flavored with mustard crust

Ingredients for 4 people:

4 fillets of 120 g each

2 tablespoons of extra virgin olive oil

salt

black pepper

Ingredients for the crust:

50 g of breadcrumbs

50 g of butter

1 tablespoon mustard

 

Preparazione:

Put in a bowl the olive oil, salt and pepper and whisk with a fork, adding flavor to passateci fillets and brown in a frying pan, turn off the heat and set aside.

Meanwhile, prepare the crust: In a bowl mix bread crumbs, melted butter, mustard and stir, passateci fillets on both sides and finish them off to bake in a pan with a knob of butter over low heat. Serve into 4 serving plates accompanied by a timbale of potatoes.

 

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi