Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Marinated anchovies

Ingredients:

  • 500 grams of anchovies
  • 3 lemons squeezed
  • 1 lemon to decorate
  • salt
  • extra virgin olive oil
  • 1 handful of chopped parsley

 

Preparazione:

Take the anchovies, remove the head, open them and remove the bone gently, rinse them and put them in a colander to drain.

Then lay them in a baking dish, pour the lemon juice and salt to taste. Put in refrigerator to marinate at least an hour. Now drained fillets from lemon juice, arrange on a serving dish, sprinkle with olive oil and a sprinkling of parsley.

For those who loved her more determined tastes can add a clove of minced garlic and red pepper.

Decorated affecting a lemon, or cutting it into slices.

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi