Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Mozzarella light

Ingredients for 4 people:

 

  • 8 slices of bread
  • 2 eggs
  • 2 mozzarella
  • 1 pinch of salt
  • salad

Preparation:

 

Cut dough with a cup round the slices of bread, so as to remove the crust, break the eggs into a bowl with a pinch of salt and whip with a fork. Then dip the first 4 slices of bread in the egg and place them in a pan lined with parchment paper, cut the mozzarella with pasta bowl previously used and place them on the bread slices, making sure you do not come from the edges, put the last remaining slices of bread in the egg and cover.

Bake at 220 degrees for about 5/6 minutes. Serve slices on a plate divided in half on a bed of salad.

 

 

 


This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi