Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Sautéed porcini mushrooms

Ingredients for 4 people:

  • 600 grams of mushrooms
  • 1 tablespoon chopped parsley
  • 3 tablespoons extra virgin olive oil
  • salt
  • black pepper

 

Preparazione:

Cut the base of the earthy mushrooms and scrape the stems with a boxcutter, well removed all traces of soil, stems and rub your hair with a damp cloth, cut the mushrooms into thick lengthwise slices about ½ cm.

Heat 3 tablespoons oil in a large skillet, add mushrooms and cook over medium heat for 5 minutes, stirring frequently and gently, sprinkle with salt and black pepper and parsley for a moment before serving.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi