Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Vegetarian centrifuged

Ingredients for 4 people:

  • 4 carrots
  • 2 red peppers
  • 1 fennel
  • 1 lemon juice
  • salt
  • black pepper

Preparazione:

Clean the vegetables, scrape the carrots and sprouted, remove the seeds and the white part of the peppers, fennel private part of the outer, cut it into julienne strips and dip in a bowl with ice water.

Put the vegetables in a centrifuge and cut the juice, add lemon juice and stir, pour into 4 glasses centrifuged, combined with some cubes of ice, decorated with a julienne of fennel and a sprinkling of pepper.

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi