Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Glaze of balsamic vinegar

Ingredients:

  • ½ liter of balsamic vinegar
  • 200 grams of sugar

 

Preparazione:

Pour the vinegar in a saucepan on the stove with sugar and cook over medium heat for about 30 minutes to realize that your reduction of vinegar is ready dip a spoon and you will see that the mixture does not drip.

This is a great seal for your dishes, a few drops are enough, being highly concentrated.

It ‘also great with strawberries on ice cream and Parmesan cheese!

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi