Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Millesfoglie cod

Ingredients for 4 people:

  • 400 g of wet salted cod
  • 250 g of potatoes
  • 1 bunch of basil
  • extra virgin olive oil
  • salt

 

Preparazione:

 

Wash the basil, dry gently and frullatelo in a blender with a pinch of salt and extra virgin olive oil until you get a cream, peel the potatoes, wash them, cut them into cubes and fry in a pan with a drizzle of extra virgin olive oil : divide the cod in slices and fry in very hot pan with a drizzle of extra virgin olive oil at this point, dial plate: a trancetto cod, then potatoes into cubes, a dash of basil cream and another slice to close. You can decorate with a potato goffredo.

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi