Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Sardines and anchovies thoroughly cleaned

Sardines and anchovies thoroughly cleaned

 

To remove the heads from sardines and anchovies, instead of co grasp the fingers and bend them, is much more practical and faster to use scissors.

Once removed the heads will just put your thumb on the side of the cut, making progress towards the tail, so it will open the belly and you will do well to remove the entrails. The scissors are very useful for cutting the dorsal fins, even the biggest fish, which you can open the belly always with the same tool, so always keep a couple riservatene very sharp just to clean the fish.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish



Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi