Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Treviso salad stewed with onions and raisins

Ingredients for 4 people:

  • 4 heads of Treviso
  • 1 red onion
  • 50 grams of raisins
  • 1 tablespoon white vinegar
  • extra virgin olive oil
  • 1 sprig of rosemary
  • salt
  • black pepper

Preparazione:

Soak the raisins in warm water for 30 minutes, washed very well Treviso, drain and cut each into 4 wedges 4 heads.

Peel the onion, slice thinly and let it dry in a pan with a drizzle of extra virgin olive oil, vinegar and a pinch of salt.

Treviso joined the onion, rosemary and soaked raisins: stir well Treviso in the sauce, pour a ladle of warm water, add salt and pepper. Bake for 10-12 minutes with the lid and serve.

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi