Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Bresaola salad and strawberries with balsamic vinegar

Ingredients for 4 people:

  • 200 grams of dried beef
  • 100 g mixed salad
  • 6 strawberries
  • extra virgin olive oil
  • 1 pinch of salt
  • 2 tablespoons balsamic vinegar

Preparazione:

Bresaola salad and strawberries with balsamic vinegar, put them in a bowl and dress with balsamic vinegar, you take 4 serving plates, arrange the slices of bresaola on each, cover with ‘salad, seasoned with a pinch of salt and a drizzle of extra virgin olive oil and finally the strawberries with balsamic vinegar.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi