Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Cauliflower Salad

Ingredients for 4 people:

  • 400 g of cauliflower
  • 2 tablespoons of extra virgin olive oil
  • 3 tablespoons lemon juice
  • 4 tomatoes
  • black pepper
  • salt
  • 2 sprigs of parsley
  • 1 lemon, sliced

 

Preparazione:

Wash cauliflower, break into florets, heat 2 tablespoons of extra virgin olive oil in a frying pan and cook the cauliflower for 10-12 minutes, stirring constantly, add salt, black pepper and lemon juice, remove from heat cover and leave to cool in the pan covered cauliflower.

Meanwhile blanched tomatoes, peel, cut them in half and empty seeds, then cut the flesh into small cubes, mix the tomatoes with cauliflower in a bowl, season with a pinch of salt, a tablespoon of lemon juice, a sprinkling of pepper and parsley, washed and chopped earlier.

Marinate 10 minutes in 4 individual bowls and serve.

Garnish with lemon slices.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi