Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Champagne cocktails

Ingredients for 1 person:

  • ½ slice of orange
  • ½ sugar cube
  • 1 icing
  • 2 drops of angostura bitters
  • 1 cl of cognac
  • 10 cl Champagne Brut

Preparazione:

To prepare ahead of time you have to freeze the flute in frezeer then prepared by placing the mixture into the glass half orange slice on which poserete half-scented sugar cube with two drops of Angostura. Then pour in the Cognac, Champagne Brut, then very cold. Garnish with a cherry.

 

This drink was created in the Cote d’Azur in the twenties of the twentieth century. Surrounded by myth and international nobility who distinguished carefree lifestyle, the reception received, acquired an international reputation.

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi