Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Fried potato dumplings

Ingredients for 8 people:

  • 1 kg. potato
  • 300 g of flour OO
  • 1 egg
  • salt
  • seed oil

Preparation:

Boil the potatoes in salted water, then mash with a potato masher, and still warm knead on a work surface with flour, egg and a pinch of salt. Stir the mixture well until it become soft and smooth.

Put a little ‘of flour on a pastry board, remove the small pieces of dough under the palms of the hands working them until they become of the strips and cut into chunks. Prepare a pan with high sides with vegetable oil, bring to room temperature and fry the dumplings a few at a time when they are golden, drain them, pass them on the paper towels, sprinkle with salt and serve as an aperitif.


This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi