Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Infusion of birch

Ingredients:

  • 1 l of water
  • 25 g of birch leaves

 

Preparazione:

Bring to a boil a liter of water, pour 25 grams of birch leaves, turn off the heat, let cool, strain and drink 3 cups a day for 20 days.

The consumption of tea for 20 days will also release toxins and excess cholesterol, since this plant is very useful for our body because it has a diuretic, depurative and draining.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi