Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Rabbit in the oven

Ingredients for 4 people:

  • 1 rabbit
  • 2 lemons
  • 2 hearts of fennel
  • 2 cloves of garlic
  • 1 glass of white wine
  • 6 black peppercorns
  • 6 grains of juniper berries
  • 4 tablespoons of extra virgin olive oil
  • 1 teaspoon salt

 

Preparazione:

Preheat the oven to 200 degrees, cut the rabbit into pieces and privatelo head, wash and slice the fennel into quarters, wash and cut the lemon into wedges, heat a pan with extra virgin olive oil, brown the rabbit, trsferitelo then in an oven dish, add the pieces of fennel, the slices of lemon, the cloves of garlic, peppercorns and juniper berries, salt, stir, add the white wine and bake for 45 minutes.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi