Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Strips of fried chicken

Ingredients for 4 people:

  • 400 g of sliced ​​chicken
  • flour
  • salt
  • 1 lemon to decorate
  • corn oil

Preparazione:

Put the slices of chicken on a cutting board and cut into strips, flour, and place them in a sieve to remove excess flour, and meanwhile prepared a pan with oil and, when it comes to temperature, the tuffateci rags and cook on both sides until it becomes a nice golden color. At this point, remove from heat and dry with absorbent kitchen paper and transfer them into a serving dish decorated with the lemon wedges.

This dish is a variation on the classic slice of breaded chicken, is indicated for children, is an appetizer as a snack.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi