Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Fineness diet with wild berries

Ingredients for 4 people.

  • 3 jars of strawberry yogurt
  • 15 g of gelatin
  • 3 tablespoons sugar
  • 100 grams of blueberries
  • 100 g of blackberries
  • 100 grams of raspberries
  • 1 lemon

 

Preparazione:

Put in a bowl to soften the gelatin in cold water, squeeze and let it melt over low heat in a saucepan with 4 tablespoons of water. Put the yogurt in a bowl, add 2 tablespoons of sugar and mix well, add the gelatin and stir again, pour the mixture into 4 individual bowls and place in refrigerator for about 2 hours. Just before serving, dip them briefly in boiling water, then turn it on and finish them off dessert plates with berries that you have previously washed, drained and seasoned with lemon juice and a tablespoon of sugar.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi