Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Pears with chocolate

Ingredients for 4 people:

  • 2 large pears
  • 1 tablespoon sugar
  • ½ cup of water
  • 80 grams of dark chocolate

Preparazione:

Peel the pears, slice them and arrange them in a pan, sprinkle with sugar, moisten with ½ cup water, cover with a lid and cook for 3 minutes. Meanwhile, chop the chocolate, divide it over the pears in the pan, turn off the heat, let stand covered for 30 seconds and serve.

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi