Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Salmon with honey save the heart

Ingredients for 2 persons:

  • 150 g fresh salmon
  • 1 teaspoon of honey
  • 1 lemon
  • 1 tablespoon capers
  • 4 chives

 

Preparazione:

Squeeze the lemon and put juice in a bowl with honey; filleted salmon in thin slices and place on a plate, pour the emulsion of lemon juice and honey and let stand in refrigerator for at least an hour.

When serving sprinkle with the trio of capers and chives previously washed and chopped with scissors from the kitchen.

This dish is very good because salmon contains Omega 3, helps to flush all the body and eliminate the bad cholesterol, also helped by lime to counteract the prodigious accumulation of LDL.

This post is also available in: French, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi