Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Ice-cream and cereal

Ingredients for 4 people:

  • 500 g of whipped cream
  • 200 ml of milk
  • 70 grams of sugar
  • preparation:
  • 7 tablespoons of cereal to taste

 

Preparazione:

Take a pan, put the milk with sugar, warm it, stirring so the sugar dissolves, let it cool, then add the powdered cereal and stir again for good, when the mixture has completely cooled, stir in the cream , stirring for a good, put the mixture into ice cream maker for about 40 minutes.

It ‘a good breakfast and / or snack for your kids.

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi