Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Quartirolo with hazelnuts

Ingredients for 4 people:

  • 4 slices of cheese type quartirolo 1 cm thick
  • 100 grams of hazelnuts
  • extra virgin olive oil
  • black pepper
  • salad to taste

 

Preparazione:

Private slices of cheese in the crust, put the nuts in a food processor and chop coarsely; transferred the mixture obtained in a holster; passat slices of cheese pressing them gently so that they are well covered with grain without the risk of breaking.

Heat a nonstick pan with a drizzle of extra virgin olive oil, when oil is hot, who moved the cheese using a spatula and cook 30 seconds per side, turning it gently a few times. Pepper to taste and serve accompanied by a fresh salad.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi