Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Casserole of seafood

Ingredients for 4 people:

  • 1kg of mussels
  • 400g of clams
  • 1 leek
  • 2 squid
  • 4 prawns Oneglia
  • salt
  • chilli
  • extra virgin olive oil
  • 1 glass of white wine
  • 4 basil leaves
  • 12 cherry tomatoes
  • 8 slices of toasted bread

 

Preparazione:

Clean the mussels and let them open in a saucepan with the lid. Clean the clams and proceed to open them in a saucepan with the lid. Meanwhile, sauté the leeks in a little olive oil, add the squid cleaned and cut into strips, blended with white wine, add the tomatoes into small pieces.

Now add the prawns that have taken away the rind and eject the filament white on the back, mussels and clams open earlier. Season with salt and sprinkle with pepper.

Prepare 4 bowls, divide equally the pan, putting the end of each of the 4 shrimp on each side and adding 2 slices of toast, sprinkle with chopped basil by hand.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi