Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Omelet Yogurt Nourishing muscle

Ingredients for 4 people:

  • 6 eggs
  • 1 jar of thick yogurt
  • 1 handful of toasted pine nuts
  • 1 tablespoon chopped chives
  • 1 tablespoon chopped mint
  • 1 handful of chopped capers
  • salt
  • black pepper

 

Preparazione:

Beat eggs in a bowl, combine the drained yogurt from its natural liquid, pine nuts, toasted, chopped capers, chives, mint, salt and a sprinkling of black pepper, stir well and pour into a non-stick baking pan and bake at 180 degrees for 20 minutes.

Thanks to the protein of yogurt and eggs, this frittata is useful to tone muscle mass and promote weight loss in the same time.

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi