Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Potatoes with garlic flowers

Ingredients for 4 people:

  • 1 kg of floury potatoes with yellow flesh
  • 4 tablespoons of extra virgin olive oil
  • 1 clove of garlic
  • flowers fresh garlic
  • salt
  • black pepper

Preparazione:

Peel, wash, cut the potatoes into chunks of approximately 6 cm and steam cook. Meanwhile, prepare a bowl with the olive oil and garlic and crushed Central liberated soul.

When the potatoes are cooked, pour into the bowl, stir, season with salt and pepper and finally add the fresh flowers of garlic.

Serve the potatoes in 4 cups dividing them, you can accompany them to a good steak on the grill.

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi