Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Quique cheese and herbs

Ingredients for 4 people:

  • 450 g of puff pastry
  • 300 g of cheese type Fontal
  • 1 sprig of rosemary
  • 1 sage leaf
  • 1 sprig of thyme
  • 4 eggs
  • 150 ml cream
  • black pepper
  • salt

 

Preparazione:

Combine in a bowl the cream, eggs, flavorings previously chopped, a pinch of salt and a pinch of black pepper and mix all the ingredients to mix well with each other.

On a lightly floured work surface, roll out the dough into a thin sgoglia and use it to line the base and sides of a round baking tin with a diameter of 30 cm.

Cut cheese into cubes and arrange them on the basis of the cake evenly and then cover the cheese with the mixture to eggs prepared previously.

Bake at 180 degrees for about 40 minutes.

When cooked, split them into triangles decorated with rosemary and serve piping hot.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi