Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Rice burns fat

Ingredients for 2 persons:

  • 160 g Carnaroli rice
  • 1 shallot
  • 1 sachet of saffron
  • 750 ml of green tea
  • 1 tablespoon extra virgin olive oil
  • salt
  • 1 bunch of parsley
  • chilli

 

Preparazione:

Peel the shallots, chop finely and let it dry in a pan with extra virgin olive oil, add the rice and toast for 2 minutes, stirring. United a ladle of green tea, which you have previously prepared in infusion bags with 4, and cook stirring until you add the cooked rice with salt. Two minutes before the end of cooking rice, add the saffron diluted in a tablespoon of you. Divide rice into 2 serving plates and sprinkle with chopped parsley and pepper.

This recipe is a variation of the recipe for rice Milanese style, using green tea instead of the classic soup, not creamed with butter, to get a dish that cleans the liver and arteries.

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi