Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Rice milkshake , Belgian and thyme

Ingredients for 2 persons:

  • 2 cups rice milk
  • 50 grams of Belgian endive
  • 2 teaspoons of thyme
  • 1 pinch of pepper

 

Preparazione:

Wash and chop the endives, then put it in the bell of the blender with all other ingredients, blend until mixture is smooth, pour into two glasses.

This drink contains bitter principles that purifying thyme and pepper together, favor the acceleration of metabolism.

Drink one a day for a month and you will get fantastic results.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

One Response to “Rice milkshake , Belgian and thyme”

  1. rail says:

    Thanks!

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi