Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Turkey breast in an almond crust

Ingredients for 4 people:

  • 4 turkey breasts
  • 100 grams of bread sticks
  • 100 grams of sliced ​​almonds
  • 40 grams of white flour
  • 1 egg
  • extra virgin olive oil
  • salt

Preparazione:

Break up the bread sticks and chop finely in a mixer not too with sliced ​​almonds, transfer the mixture into a mixing bowl and add salt.

Pass the turkey breasts in beaten egg, then in the flour, then egg and finally in the back made ​​of sticks and almonds prepared.

Prepare a pan with a drizzle of extra virgin olive oil and cook the fillets 5 minutes per side.

Dry excess oil in paper towels for kitchen and arrange on 4 individual plates with a side dish to taste.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi