Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Tartare of prawns in Sanremo

Ingredients for 4 people:

  • 8 prawns from San Remo
  • extra virgin olive oil
  • salt
  • lemon
  • black pepper

 

Preparazione:

 

Clean well the freeing of shrimp heads, carapace, and black on the back of the filament, rinse them and pass them to the knife, season with an emulsion of olive oil, salt, lemon and black pepper.

Nice idea to serve them is to fill the boats previously cooked pasta and serve on a bed of creamed zucchini.

 

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi