Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Round potato focaccia

Ingredients for 4 people:

  • 250 grams of white flour “00”
  • 120 g of potatoes
  • 100ml milk
  • ½ cube of yeast
  • 2 tablespoons of extra virgin olive oil

 

Preparazione:

Dissolve the yeast in a bowl with milk, add the flour, extra virgin olive oil previously boiled and mashed, stir and transfer the dough on a pastry board and work to obtain a homogeneous mixture, form a ball, cover with a kitchen towel and let rise for about an hour.

Roll out the dough, ricavatene of small cylinders, cut into small pieces and form small disks of about 8 cm in diameter, place them in a pan lined with parchment paper and let rise for another 10 minutes. Bake at 190 degrees for 15 minutes.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi