Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Centrifuged onion

Ingredients for 2 persons:

  • 1 onion of Tropea
  • 2 carrots
  • 2 leaves of basil

 

Preparazione:

Peel the onion and carrot, wash and cut into small pieces, put them in the vegetable Centrifugal previously washed with basil, operate the machine and collect the juice into glasses. Drink it immediately.

I prefer to recommend the onion of Tropea which is more digestible and sweeter than all other types of onion is diuretic, slightly laxative, and rich in minerals and enzymes that renew the skin, combined with carrots and basil makes it more pleasant flavor.

 

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi