Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Octopus salad and beans

Ingredients for 4 people:

  • 1.2 kg of octopus
  • ½ kg shelled fresh borlotti bean
  • 4 tablespoons of extra virgin olive oil
  • 1 tablespoon chopped parsley
  • salt
  • black pepper

 

Preparazione:

Cook the beans in boiling salted water. Boil the octopus after it is cleaned and rinsed in plenty of water for about an hour and let it cool in its cooking water, then drain and cut into small pieces, pour the diced octopus in a bowl topped with extra virgin olive oil ‘oil and drained beans. Serve in 4 individual plates sprinkle each plate with chopped prezemolo and a drizzle of extra virgin olive oil.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi