Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Prawns in crispy rice noodles with julienne of vegetables

Ingredients for 4 people:

  • 4 shrimp
  • 30 grams of rice noodles
  • 2 carrots
  • 2 zucchini
  • extra virgin olive oil
  • oil for frying
  • 1 egg
  • salt

Preparazione:

 

Wash the vegetables, mondatele, cut into julienne strips and sauté in a pan with a little olive oil for 5 minutes so that they are crispy.

Blanched in boiling water rice noodles and immediately after pass them in cold water and drain.

Meanwhile clean the prawns, shell and free them of the gut, keeping only the tail end and pass them in the beaten egg with a pinch of salt.

Then wrap the shrimp in rice noodles and fry in a pan with plenty of corn seed oil, drain on paper towels and serve hot on julienne carrots and zucchini.

 

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi