Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Pumpkin and zucchini flowers in batter

Ingredients for 4 people:

  • 4 zucchini
  • 12 zucchini flowers
  • 1 cup of flour “00”
  • 1 egg
  • 1 glass of sparkling water cooler refrigerator
  • sunflower seed oil

 

Preparazione:

Take the flowers, open it gently, then remove the pistil inside and clean with a damp cloth, cut the zucchini lengthwise into thin slices, then cut it into strips.

Prepare the batter hours: Take a bowl, put an egg, whisk with cold soda water, add flour and stir again.

Dip the flowers and zucchini in the batter and fry in a pan where you have very well heated oil seeds. Drain on paper towels and serve hot with an aperitif.

 

 

 

This post is also available in: Italian, French, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

I commenti sono chiusi.

Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi