Sito in italiano In cucina con Manu english site In cucina con Manu sitio en espanol In cucina con Manu site en francais

Rice balls revisited

Ingredients for 4 people:

  • 200 grams of rice
  • 200 grams of minced meat
  • 50 g butter at room temperature
  • 2 mozzarella
  • 3 tablespoons grated Parmesan cheese
  • 2 tablespoons of grated turnips
  • salt
  • breadcrumbs
  • 1 egg
  • flour
  • Oil for frying

 

Preparazione:

Boil the rice (it should be well advanced on the day before that too), drain and place in a bowl, sauté the meat over high heat in a nonstick skillet and add to rice with grated Parmesan cheese, softened butter, cheese and turnips mix well.

At this point, formed into balls of equal size, bucatele thumb, you introduce the mozzarella cut into cubes and close them in order to seal them, roll them in flour, then in beaten egg and finally in breadcrumbs.

Heat a saucepan half full of vegetable oil and, when temperature, tuffateci your arancini: When will be the beautiful golden drain on paper towels and arrange on a serving plate with the individual basin of tomatoes.

 

This post is also available in: French, Italian, Spanish


Recipes easy and quick to cook. In cucina con Manu.
Copyright © 2011 Manuela Gandolfo. All Rights Reserved.

Insert a Comment

*

Cookie Privacy Crediti: Realizzazione Siti Web - XONIC. Disclaimer: tutti i loghi e i marchi citati sono dei rispettivi proprietari.

In cucina con Manu utilizza cookie tecnici e di terze parti. Cliccando su 'Chiudi' accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. privacy sui cookie

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi